NANNIC investeert in u

Alle begin is moeilijk en daar hebben we oren naar! 

NANNIC groeide inmiddels uit tot een sterke en gezonde organisatie waardoor onze financiële draagkracht kan bijdragen tot uw succes! Om het voor uw instituut makkelijker te maken, helpen wij u graag opstarten met NANNIC. Zowel startende als bestaande salons kunnen genieten van onderstaande voordelen. 

1. Kickstartformules

Voordelige opstartvoorwaarden waarbij Nannic u helpt bij uw investering en u ondersteunt in de opbouw van uw klantenbestand voor de Nannic NBE behandelingen.

Deze Kickstartformules omvatten ook een starterset van producten, een marketingpakket en een uitgebreide opleiding. 

De Kickstartformules zijn beschikbaar voor elk beschikbaar NANNIC apparaat: zowel Deep Skin als het NBE toestel.

2. Hey Beauty!

U bent voor ons heel belangrijk. Wij willen u dan ook graag bedanken voor onze fijne samenwerking, en daarom hebben wij ‘Hey Beauty!’ in het leven geroepen.

Het is een zeer eenvoudig spaarconcept: per aankoopschijf van 100 euro ontvangt u van ons 1 ‘Hey Beauty!’-spaarzegeltje. Hiermee kan u sparen voor nuttige geschenken voor uw salon! 

3. Mediacampagne

Op dit ogenblik zorgt onze PR-verantwoordelijke ervoor dat het merk NANNIC bijzonder krachtig aanwezig is in het medialandschap. Journalisten van de meest gerenommeerde magazines bezochten onze productie faciliteiten. 

Hun enthousiasme zal uiteindelijk leiden tot een krachtige en regelmatige aanwezigheid in verschillende magazines. 

Zo verscheen het nieuwe NANNIC HSR concept al in onder andere: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Flair, Goed Gevoel, Trends Style, Exclusief, Knokke, … 

Deze persbelangstelling zal uiteindelijk bijdragen tot het succes van jouw salon!

4. Bekroond merk: teken van kwaliteit

NANNIC staat voor resultaat en kwaliteit en dat kunnen we bewijzen. In 2016 werd NANNIC genomineerd als World’s Best Spa Brand, wegens ons volledig professioneel en effectief concept, uitgebreide training, resultaatgerichte producten en persoonlijke samenwerking.

In 2018 wint NANNIC Excellence de Beauty Oscar voor Beste Luxueuze Skin Care Lijn. Een Beauty Oscar gaat naar ‘een product dat doet wat het belooft, een product dat opvalt, een product dat een verschil maakt én een gevoel van glamour geeft’.

Deze awards tonen uw klant dat u met kwaliteit werkt.

5. Voordelen voor Premium Beauty Centres 

Volgens NANNIC bestaat een goede behandeling uit 3 componenten: 

  • Veilige, doeltreffende apparatuur;
  • Resultaatgerichte en hooggeconcentreerde producten;
  • Een juiste behandelmethode. 


Daarom is onze belangrijkste vertegenwoordiger nog steeds de schoonheidsspecialiste, met andere woorden, jij! Indien je voor het NANNIC-concept kiest en je volledig met NANNIC wil werken, bieden wij je graag nog extra voordelen.

Vraag een gratis documentatiemap aan

Als u interesse heeft om met NANNIC te werken in uw salon, nodigen wij u graag uit op een gratis demonstratie. Dit is geheel vrijblijvend. Wilt u echter eerst stalen en informatie ontvangen? Gelieve onderstaande contactformulier in te vullen, en wij contacteren u zo spoedig mogelijk en sturen u het informatiepakket met stalen op.