Nannic UV-Shield: Dagelijkse zonnebescherming voor een mooie huid!

Een tijdje geleden was ik aanwezig op de PR Speed date met allerlei beauty en lifestyle merken. Eén van de leukste events van het jaar waar we kennis maken met nieuwe trends en producten. Er zijn altijd wel een aantal producten die me bijblijven en die ik heel graag wil uittesten. Zoals deze Nannic UV shield spray. Een spray die werkelijk iedere vrouw in haar handtas moet hebben!

Elke ochtend gebruik ik trouw een dagcrème met UV-bescherming onder mijn make-up. Met het idee dat ik dan een hele dag beschermd ben tegen de zon. Maar René Nagels van het Belgische familiebedrijf Nannic (gespecialiseerd in innovatieve huidverbetering) vertelde mij dat dat dus niet het geval is. Om blijvende zonnebescherming te hebben gedurende de dag zou je meermaals je dagcrème moeten smeren. Wat uiteraard niet altijd mogelijk is. Zeker als je, zoals de meeste vrouwen, make-up gebruikt.

Hoe blijf je dan een hele dag beschermd tegen de zon?

Nannic heeft daar de oplossing voor gevonden, deze UV shield. Het is een aangename, verfrissende spray die beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. De UV filters zijn gekapseld in transparante microcapsules die op de huid liggen. Ze kunnen niet in de huid dringen en daardoor is is de UV-Shield de gezondste zonnebescherming ever. Zonnebescherming en anti-aging gaan hand in hand. Naast de microcaps bevat dit product ook rode alg. Die gaat je huid langer mooi en elastisch houden, hydrateren en verstevigen.

Hoe gebruik je de UV-Shield?

Heel eenvoudig en snel! De spray is niet plakkerig en kan gebruikt worden voor je gelaat, haar, hoofdhuid, nek, décolleté en je handen. Gewoon een paar keer per dag sprayen en je bent beschermd tegen UV-A, UV-B, blauw licht, vrije radicalen en pollutie.

Ik heb de spray nu altijd bij me in mijn handtas. Hij voelt een beetje aan als een frisse nevel, vind ik, en de geur is heel neutraal. Wat ook heel leuk is, is dat de UV-Shield je make-up goed fixeert. Mijn make-up lijkt om de één of andere reden altijd snel te verdwijnen dus dat is wat mij betreft zeker een pluspunt.

Dit is een product dat je het hele jaar door gebruikt om huidveroudering tegen te gaan. Dus toch wel even meegeven dat het niet de bedoeling is om je zonnebescherming erdoor te vervangen.

Bron: http://lot12.be/2020/03/10/nannic-uv-shield-dagelijkse-zonnebescherming-voor-een-mooie-huid/