Resultaten behaald met NANNIC Anti-Age Concept for Hair, Scalp & Roots

Opnieuw een volle haardos is niet langer onmogelijk! Dat bewijzen onderstaande foto’s. Deze voor- en nabeelden zijn allemaal het resultaat van NANNIC HSR Lotions Day Care & Night Care

Wanneer zie ik resultaat als ik deze producten gebruik? Het zichtbare resultaat is enorm afhankelijk per persoon. Ieder metabolisme, iedere levensstijl, iedere persoon is uniek. Er is dus geen enkele manier om te zeggen wanneer het resultaat bij een bepaald persoon zichtbaar zal zijn. Dit is zeer gerelateerd naar de toestand van de haarfolikkels.  Aangezien we deze toestand niet kennen en aangezien we ook niet weten of er eventueel andere innerlijke factoren meespelen is het onmogelijk om garanties te geven dat de haren in ALLE gevallen terugkomen.  

We willen hierover ook eerlijk communiceren en geen valse hoop wekken, maar het blijft in ieder geval het proberen waard. Na 2 verpakkingen weet men of de dermale papil nog biologisch actief is of niet. Voor de nog resterende haren is het in ieder geval een weldaad en indien de haren terug beginnen groeien op de dunner wordende plekken is dat helemaal fantastisch.  Gebeurt er echter niets na twee maanden is het beter om niet verder te gaan hiermee.  Eventueel is het van belang om desgevallend medisch advies in te winnen.

Nog meer vragen over deze producten? Klik hier om een antwoord te krijgen op de meestgestelde vragen over NANNIC HSR.