Het geheim van onze formules

In de nieuwe tijdsgeest is iedere leeftijd mooi en is het de levenskunst gracieus te verouderen. Volgens deze filosofie ontwikkelde NANNIC haar behandelconcept voor elk huidbeeld en elke leeftijd. Maar wat is nu net het unieke aan onze formules? 

5/5

1. De NANNIC bioactieve formules zijn geformuleerd met een basis die de huid beschermt, in plaats van deze op lange termijn te beschadigen.

"Het mag gek klinken, maar vanuit medisch standpunt is het een gekend feit dat de basis van vele crèmes de beschermmantel van de hoornlaag na verloop van tijd schade toebrengt. De NANNIC-formules daarentegen zijn allen samengesteld met natuurlijke fosfolipiden die:

1. Identiek zijn aan de dubbele hydrolipide beschermlaag van de huid.
2. Micellen vormen die de actieve componenten diep in de huid transporteren.

Dit zorgt voor een zeer intense hydratatie en een optimale opname van de actieve stoffen in de huid. Op lange termijn zorgt dit voor herstelling en verjonging van de huid."
René Nagels
Oprichter NANNIC International
5/5

2. NANNIC kiest voor de meest kwalitatieve verpakkingen die het product optimaal beschermen. 

"Om maximaal kwaliteitsbehoud na te streven zijn onze huidverzorgingsproducten altijd verpakt in airless verpakkingen. Dit voorkomt:

1. Contactcontaminatie (vb bacteriën, virussen, schimmels, gisten, ...)
2. Omgevingscontaminatie (vb ozon, stof, zure regen, ...)
3. Stralingsvervuiling van energie (licht, lucht, pollutie, ...)

Hierdoor blijft uw product zuiver én actief tot de laatste milligram."
René Nagels
Oprichter NANNIC International
5/5

3. NANNIC biedt dé oplossing voor élke oorzaak van een huidprobleem.

"De meeste huidproblemen kennen verschillende oorzaken. Dit motiveert het belang en de noodzaak om al deze verschillende oorzaken te onderzoeken en multidisciplinair te werk te gaan. Het specialisme van NANNIC ligt in het diepgaand onderzoeken van deze verschillende pathways (ketenreactie die tot een specifiek huidprobleem leidt) én voor elk van deze pathways een oplossing te vinden. NANNIC neemt niet enkel de gevolgen weg van een probleem, maar biedt oorzakelijke oplossingen waardoor het probleem wordt ingeperkt en zelfs voorkomen."
René Nagels
Oprichter NANNIC International
5/5

Enkele voorbeelden van de exceptionele NANNIC-formules: